top of page

Перемога на Міжнародному турнірі з баскетболу!!!


28 квітня 2018 року баскетбольна команда дівчат нашої школи приймала участь у Міжнародному турнірі з баскетболу приуроченому 50-річчю Столінської ДЮСШ.

У запеклій боротьбі за І місце наша команда зійшлася з вихованками Столінської ДЮСШ, найсильнішою командою Білорусі, яка ніколи не програвала на своєму майданчику. Гра завершилась із рахунком 32:34 (Білорусь : Україна)!!! Так приємно було вплітати у косу жовто-блакитні стрічки, одягати улюблену форму і обіймати прапор! Так приємно, що аж хотілося плакати від щастя та щирості! І коли було порушення правил з боку господарок, мені підіймало бойовий дух сказане: "Украина вбрасывает мяч... Украина! Украинские девчонки!.." Так, ми - Україна. І ми гордимося цим.

Ця перемога заслуга тривалих тренувань і наполегливої праці юних баскетболісток: Кухар Д., Самко І., Опанасик М., Яцути Т., Хуторної І., Степанюк І., Берестень Б., Протосавицької О., Макаревич О., Макаревич Б., під керівництвом тренера, вчителя фізичної культури - Сабана А.Р.

Безмежно радіємо з того, що мали таких вболівальників: Рожка Миколу Васильовича (начальника сектору освіти Висоцької ОТГ), Мацерук Катерину Анатоліївну (секретаря Висоцької сільської ради), Стаська Сергія Миколайовича (директора Дубровицької ДЮСШ).

Кухар Дарина, капітан команди




bottom of page